skip to Main Content

Slide De afgelopen 3 weken trok ik door Nederland. En sprak ik met honderden mensen over de wooncrisis. Bewoners, hoogleraren, mensen van woningcorporaties, onderzoeksbureaus, zorginstellingen en overheid. Allemaal dachten ze mee.

Meedoen kan op verschillende manieren:

  • Goede oplossing voor de wooncrisis? Stuur een video!
    Heb je de video’s met oplossingen van deskundigen bekeken, maar weet jij een veel betere? Neem dan zelf een video op en stuur die naar: ministervoorwonen@gmail.com. Misschien dat jouw video op deze website wordt geplaatst.
  • Op jouw werk geconfronteerd met de wooncrisis? Stuur een video of neem contact op!
    Ervaar jij op je werk de gevolgen van de wooncrisis, bijvoorbeeld omdat je voor een woningcorporatie of een zorgorganisatie werkt? En wil jij graag een goede oplossing met ons delen? Neem dan een video op en stuur die naar: ministervoorwonen@gmail.com. Je kunt ook contact met haar opnemen via het contactformulier.

Toolkit

Wil je minister Stefanie Blokhuizen een handje helpen bij haar missie om de politiek wakker te schudden en goede oplossingen aan te bieden? In deze toolkit vind je verschillende campagnematerialen, zoals een digitale poster, een banner om je LinkedIn-, Twitter- of Facebookpagina mee aan te passen.

Back To Top